Proing Grup

PROING CONSULT face parte din grupul de firme PROING GRUP cu domeniul principal de activitate în proiectarea și execuția instalațiilor pentru construcții.
Au trecut peste 20 de ani de când ne-am început activitatea în acest domeniu, timp în care am clădit și am dezvoltat relații strânse, statornice, cu parteneri și clienți deopotrivă, relații ce se bazează pe seriozitate, responsabilitate și dialog.

Valorile care stau la baza companiei noastre și care ne-au ghidat în toți acești ani sunt reprezentate de o reputație durabilă, tehnologie de vârf, soluții profesionale și un personal permanent instruit. Flexibilitatea este o altă componentă a conceptului nostru filosofic, însă cu un amendament – nu acceptăm să facem rabat la condițiile tehnologice impuse de echipamentele incluse în lucrările noastre.

Proiecte Finalizate

Ne-am dovedit seriozitatea și profesionalismul cu care lucrăm, iar ei au ales să colaboreze cu noi. Am proiectat și executat lucrări în instalații pentru clădiri cu o valoare deosebită clientului și patrimoniului local.

VEZI TOATE LUCRĂRILE

Autorizații și Certificate